Cookies op Kieskeurig.nl en de overige Reshift websites
Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we:
Voor functionele en analytische doeleinden.
Om relevante advertenties te tonen.
Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account.
Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers.
Om te zorgen dat Kieskeurig.nl gratis is en blijft.
Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Lees dan onze complete privacy statement hier.
Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?
Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Kieskeurig.nl is altijd al een gratis dienst voor en door gebruikers geweest. Om te zorgen dat we Kieskeurig.nl gratis kunnen houden tonen wij bijvoorbeeld advertenties. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.
Het is een erg fijne fohn, met 3 warmte standen en 3 blaas standen. Hij is wel iets wat aan de zware kant dus daar dien je wel rekening mee te houden met het kopen van dit product.
Fijne föhn, je haar droogt snel en pluist minder door het keratine project effect. Bij te lang föhnen kan je haar een vettig laagje krijgen als je al vet haar hebt. Het heeft een krachtige moter en prettig niet te lang snoer. Het design is ook mooi.
Degelijke en krachtige haarföhn van Remmington gekocht. Keuze is hierop gevallen ivm goede prijs/kwaliteit verhouding samen met cashback actie, een zeer goede koop
Ligt ondanks gewicht goed in de hand. Verschillende blaasstanden, temperaturen en opzetstukken voor optimaal resultaat. Maakt wel meer geluid t.o.v. van vorige fohn, maar uiteindelijk wel blij met deze aankoop.
Na al het gemopper van mijn echtgenote over haar inferieure föhn heb ik voor haar een degelijk en uitstekend apparaat gekocht wat gewoon prima doet waarvoor het bedoeld is. Echtgenote weer helemaal gelukkig (en ik ook ;-) ).
Deze föhn is erg fijn en makkelijk in gebruik, niet te veel poespas. Handig ook dat er 2 verschillende blaasmonden en een diffuser bij zitten. Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Over de duurzaamheid kan ik nog niet spreken, wamt heb de föhn net in bezit.
Fijne föhn! Heeft verschillende blaassterkten met verschillende warmte standen. Maakt het haar meteen stijl tijdens föhnen. Heel tevreden over dit product
Mooie fohn. Ligt goed in de hand. Heeft een sterke blaaskracht, waardoor je haar snel droog is. Pluist ook minder door de ionen en keratine. Ben zeer tevreden.
Ik vind het prijs kwaliteit super goed! het werk prima.
Ik gebruik de difuser en het is groot genoeg voor mijn want ik heb veel haar. De enige nadel die ik vind is dat de kabel niet heel lang is en ik moest de hele tijd om de zelfde plek blijven.
Was op zoek naar een handzame föhn en met temperatuur instelling. Na het lezen van reviews op de Remington AC8002 uitgekomen. Deze föhn ligt lekker in de hand, ziet er mooi uit en doet wat je mag verwachten van een föhn. Ik ben zeer tevreden met de aankoop.
Deze föhn gekocht voor dagelijks gebruik. Tevreden met de prijs kwaliteit verhouding. Vooral om de keratine functie heb ik deze genomen. Het maakt je haar minder droog.
Vandaag mijn oude fohn opgeblazen. Direct naar de BCC voor een nieuw exemplaar. Mijn oog viel op deze: extra attributen, voor glad fohnen en een diffuser erbij. En dat voor een prima prijs.
De droger oogt stevig, mooie vormgeving. Het is prettig dat er een grote diffuser bij zit. De diverse verschillende standen bieden veel mogelijkheden.
Door deze droger droogt je haar niet uit.
Prima produkt.
Door het gebruik van ionen en keratine droogt de föhn mijn fijne haar pluisvrij op. Waar ik bij mijn vorige oudere föhn de eerste paar uur statisch en pluizig haar had na het föhnen, voelt mijn haar bij deze föhn zijdezacht aan.
Een vriendin had deze fohn gekocht en toen ik bij haar bleef slapen leende ik hem van haar. Ik vond het super, snel drogend en mooi glanzend haar. Veel beter dan mijn oude fohn, dus direct ook dezelfde fohn gekocht.
Wij verdienen ons geld met prijsvergelijkingen en advertenties (zie: https://www.kieskeurig.nl/verdienmodel). Wij kunnen onze diensten aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Dat kost €99 per jaar, en heeft als voordeel dat wij je geen enkele advertentie laten zien en dat wij geen tracking cookies in jouw browser plaatsen.
Wil je toch gebruik maken van onze diensten zonder een abonnement?